Starity

Machine Gun Kelly bevallotta, terápiára jár drogfüggősége miatt

2020. december 01. 20:08   |   Szerző: Four

A sztár elárulta, drogfüggőségtől szenvedett nagyon sokáig, de ma már jó útra tért.

hirdetés

Machine Gun Kellyre amióta Megan Fox személyében rátalált a szerelem, úgy érzi, új életet kell kezdenie. A zenész interjúban mesélt arról, hogy most először terapeutához fordult, és segítséget kért drogfüggősége miatt.

Jelenleg a választott drogom a boldogság és a művészethez fűződő elkötelezettség. Sokkal inkább ez, mint valami helyettesítő, amiről úgy gondoltam, a művészet kiváltó oka. Megteszem a lépéseimet.

- mondta. 

Ez az első alkalom, hogy úgy éreztem, külön kell választanom a két embert, akik Machine Gun Kelly és Colson Baker. A kettősség túl intenzív volt számomra.

- jelentette ki a sztár, aki elmesélte, annyira függött a szerektől, hogy volt idő, amikor nem volt hajlandó stúdióba vonulni anélkül, hogy ne szedett volna be tudatmódosítót. Azt gondolta, így "szabadon engedi az agyát", de végül rá kellett jönnie, épp az ellenkezőjét éri el:

Ha tényleg a tabletta lenne az, ami kiváltja a dolgokat, akkor mindenki, aki beszedi, albumokat készítene meg dalokat írna. Ez egyszerűen korlátozott engem.

Így aztán Machine Gun Kelly úgy döntött, terápia segítségével szeretne leszokni, a folyamatban pedig nagy segítség számára Megan, aki elmondása szerint ott volt vele "a legsötétebb éjszakákon" is.

Embed from Getty Images

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek