Starity

Stephenie Meyer folytatja a Hajnalhasadást

2020. december 04. 20:08   |   Szerző: Glamster

Több mint egymillió példány kelt el a Midnight Sunból az USA-ban rögtön az első héten, így Stephenie is érzi, hogy van igény az Alkonyat folytatására.

hirdetés
Stephenie Meyer folytatja a Hajnalhasadást
Fotó: Summit

Online tartott fan meetinget Stephenie Meyer, ahol kitért egy régen feszegetett témára is: tisztában van azzal, hogy a rajongói szeretnék, ha folytatná az Alkonyatot.

– Sok rajongódat érdekelné, hogy tervezed-e folytatni a Hajnalhasadást, különösen, tudod, Jacob és Renesmee sztoriját. Leah volt amúgy a személyes kedvencem. Vagy más karakterek történetét akarod elmondani?

Nézd, két könyv megvan a fejemben. Kettő könyv biztosan lesz... valamikor. Írtam már egy körvonalat nekik, talán egy-két fejezetet be is fejeztem. Ám, még nem állok készen rá. Valami teljesen újat szeretnék. Új világot szeretnék teremteni. (...) De, vissza fogok térni hozzájuk. Nagyon sajnálom, hogy nem vagyok olyan, mint egy robot, hogy csak nekiállok, és akkor most ezt csinálom. De, tényleg, nagyon-nagyon szeretném megírni. Ha esetleg haldokolnék, a halotti ágyamon felmondanám diktafonra, hogy megírhassátok a sztorit a helyettem. (...)

– árulkodott az írónő.

Nagyon érdekelne, hogy a Cullenék, hogyan töltenék amúgy a karantént! (...) Most be vannak fagyasztva szegények. De tudom, mi lesz a sorsuk. A Hajnalhasadás folytatása négy évvel később játszódik majd. Ami furcsa, mert tulajdonképpen a múltban vagyunk, de nekik mégis a jövő lesz.

A Breaking Dawn 2008-ban jelent meg az USA-ban, így Stephenie 2012-be varázsolná a Cullen családot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek