Starity

A stábtagok szerint rémálom Tom Cruise új filmjének forgatása

2021. február 01. 06:06   |   Szerző: Four

A színész nagyon elkötelezte magát, hogy leforgatja a Mission Impossible hetedik részét.

hirdetés

Lassan tényleg lehetetlen küldetéssé válik a Mission Impossible hetedik részének leforgatása. A franchise-t Tom Cruise neve fémjelzi, a férfi pedig a koronavírus ellenére is elkötelezetten tartja magát ahhoz, hogy elkészíti a produkciót. (A Page Six korábbi cikke szerint még két high-tech robotot is vásárolt, amelyek a forgatás helyszínén ellenőrzik, hogy mindenki betartja-e a szabályokat.)

Ennek ellenére többen vannak csapatában, akik inkább kivárnák, amíg tényleg biztonságos körülmények között végezhető a munka.

 

 

A stábtagok szerint lenyűgöző, de egy kicsit már ijesztő, ahogyan Cruise áll a dolgokhoz: sokak szerint a forgatás "megszállottjává vált". 

A produkció gyártása az Egyesült Királyságból átkerült az Arab Emírségekbe, ahol még bonyolultabbá váltak a munkálatok. 

A produkció tagjai közül sokan, főleg a fiatalabbak, akiknek nincs túl nagy fizetése - egyszerűen csak haza szeretnének menni. 

- mondta egy bennfentes. 

A dolgozók aggódnak, hogy mikor tudnak hazautazni, ugyanis az Arab Emírségek és az Egyesült Királyság között közlekedő direkt járatokat eltörölték. Ha pedig mégis sikerül valahogy hazajutniuk, tíznapos karanténba kell vonulniuk.

Annak ellenére, hogy a forgatás helyszínének változtatása elméletileg megkönnyítette volna a munkálatokat, a gyártás úgy tűnik, még mindig nehézkes:

Kezd egy igazi rémálommá válni. Olyan érzés, mintha minden ellenünk dolgozna, a munkakedv pedig nagyon lent van.

- tette hozzá az illető.

Cruise-ról már korábban is írtunk filmje kapcsán, akkor egy hangfelvétel szivárgott ki, amelyen a színész nagyon méregbe gurult néhány statiszta miatt.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek