Starity

Justin Bieber sem megy el a Grammyre, mert nem érti a jelölését

2021. március 12. 16:04   |   Szerző: Glamster

Justin Bieber is kihagyja az idei Grammy-díjátadót, mert nem érti a jelölését.

hirdetés

The Weeknd nem olyan régen jelentette be, hogy bojkottálja ezentúl a Grammy-díjátadót, mert korruptnak tartja. Zayn Malik elégedetlensége után pedig most Justin Bieber áll be a sorba: nem jelenik meg, pedig jelölték.

A 27 éves sztár már korábban kifejezte, hogy nem érti, miért a pop kategóriába került a lemeze, mikor a Changes egyértelműen R&B vonalban íródott.

Nagyon örülök, hogy a Grammys elismerte és értékelte a művészetemet. Nagyon aprólékos vagyok, ha a zenémről van szó, ezért aztán kitaláltam, hogy készítek egy R&B albumot. A "Changes" egy R&B album volt és lesz is, de nem úgy ismerték el, amely számomra nagyon furcsa. Úgy nőttem fel, hogy imádom ezt a fajta zenét, és szerettem volna belekezdeni egy projektbe, amely ezt a hangzást testesíti meg. Fura, hogy nem ebbe a kategóriába sorolták (...). De hogy tisztázzuk, imádom a popzenét, egyszerűen csak nem azt akartam csinálni ebben az időszakban. A hálám megmarad azért, hogy megtiszteltek a munkásságomért, és hogy bárhogyan is jelölve lettem

– mondta akkor.

Hálája valószínűleg maradt, de nem kér a díjátadóból.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek