Starity

Kylie Jenner elmagyarázta, miért kért pénzt a rajongóitól

2021. március 23. 10:10   |   Szerző: Glamster

Kylie Jenner tisztázni kívánta a helyzetet, amin sokan felháborodtak. A guru elmondta, miért kért pénzt a követőitől.

hirdetés

Mi is írtunk róla, hogy Kylie Jenner Instagramon kérte rajongóit, hogy adakozzanak egy sminkmesternek, akivel korábban együtt dolgozott.

Samuel autóbalesetet szenvedett, amiben sérült az agya, és nem tudta saját zsebből kifizetni a műtétet, amely megmenthetné az életét, ezért egy Go Fund Me-t indított. Jenner erre hívta fel a figyelmet:

Oh, Isten vigyázzon rád, Samuel. Kérek mindenkit, hogy imádkozzon érte, (...) és adakozzon  

– írta akkor a sztorijában.

Maga Kylie is adakozott: ötezer dollárral segítette, hogy egykori barátja, aki hat évig sminkelte, életben maradjon és összegyűljön a kitűzött 120 ezer dolláros cél. Ám, ez sokaknak nem jött be. Amit sérelmeztek, hogy Kylie miért nem tudta felvállalni a srác műtétjét, amikor „nyilvánosan szórja a pénzt”, és miért a közembereket kérte meg, hogy adakozzanak.

A 23 éves sztár Instagram-sztorijában reagált a kritikákra.

Fontos, hogy tisztázzam ezt a téves információt, miszerint a rajongóimat kértem meg, hogy fizessék ki a sminkesem kórházi számláját

– kezdte.

Sam nem a sminkesem, és már sajnos nem tartom vele személyesen a kapcsolatot. Néhány évvel ezelőtt dolgoztam vele, és egy nagyon aranyos srác. Láttam, amikor Ariel (a mostani sminkesem) Sam balesetéről posztolt a Go Fund Me linkkel. Rögtön felhívtam Arielt, hogy mi történt Sammel. Ahogy többet megtudtam, megnéztem a Go Fund Me-t, aminek a célja akkor 10 ezer dollárra volt beállítva. Összesen addig hatezer dollár gyűlt össze, így én adakoztam ötezer dollárt, hogy elérjék a célt. Ennek ellenére megosztottam a linket a sztorimban, hogy felhívjam a figyelmet a helyzetre, hátha páran segíteni akarnak. Nem tudom, hogy mi történt és miért lett kiforgatva a helyzet, de a családja nagyon hálás minden segítségért

– magyarázta.

Akik ismernek, tudják, hogy mindig a szívemből cselekszem és mindig segítek, amikor tudok.

Azt nem lehet egyelőre tudni, hogyha valóban 10 ezer dollár volt az eredeti cél, akkor ezt miért emelték fel 120 ezer dollárra. Páran úgy tudják, hogy a műtét, amire szüksége van, 60 ezer dollár lesz.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie  (@kyliejenner)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek