Starity

Megszólalt Kate Middleton nagybátyja, elmondta véleményét az interjúról

2021. március 30. 11:11   |   Szerző: Four

Katalin hercegnét az utóbbi időben megjelent interjú kapcsán több megjegyzés is érte, amelyekre reagált nagybátyja.

hirdetés

Katalin hercegné sem maradt ki Harry herceg és Meghan Markle nagy port kavaró beszélgetéséből. Markle az interjú során kijelentette, nem miatta sírt Middleton az esküvő szervezésekor, hanem a pletykákkal ellentétben ő volt az, akit Middleton megríkatott. (Harry és Vilmos herceg párjai között állítólag a koszorúslányok ruhái miatt volt összetűzés.)

Meghan ugyan hozzátette, Katalin hercegné később elnézést kért tőle és elrendezték a vitát - az ügyhöz most Kate anyai nagybátyja, Gary Goldsmith is hozzászólt:

Egy pillanatig sem hiszem el, hogy Kate volt az, aki miatt Meghan sírt. Születése óta ismerem őt, és egyetlen gonosz porcikája sincs. Egyszerűen nem ilyen a természete. Ha valaki hisztizett, akkor az valószínűleg Meghan volt. 

- jelentette ki.

Goldsmith az interjú többi részére is reagált, például arra, amikor Markle kijelentette, rá kellett keresnie interneten az angol himnuszra:

Nem hiszem el, hogy Google-ben kellett rákeresnie a nemzeti himnuszra. Harry ötéves kora óta énekli.

Majd arra is kitért, amikor Meghan a mentális egészségéről beszélt:

Hol volt Harry ebben az egészben? Biztos vagyok benne, hogy férjeként képes lett volna támogatást és segítséget nyújtani neki. Katonai főtiszt, aki háborús övezetben volt, ki kellett volna állnia magáért és a feleségéért.

És végül a függetlenedésről is elmondta a véleményét:

Nem kérsz anonimitást és vonulsz vissza a nyilvános élettől, hogy utána tévés szereplés során busz alá lökd a családod és a nagymamád. Miért tennél ilyet? 

Embed from Getty Images

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek