Starity

Istenes Bence újra a képernyőkön

2010. november 17. 20:08   |   Szerző: agivagyok

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Istenes Bence, a Viva TV egykori műsorvezetője ismét műsorvezetői szerepet tölt majd be, hiszen a Cool Tv egyik legújabb műsorát fogja vezetni.

hirdetés
Istenes Bence újra a képernyőkön

Október végén járt le a népszerű műsorvezető, Istenes Bence szerződése a magyarországi Viva Televíziónál, s a zenecsatorna nem kívánta ezt meghosszabbítani.

Azonban Bence nem búslakodott, hiszen felkeresték, hogy szívesen látnák egy műsorvezető-válogatáson. Természetesen élt a lehetőséggel, s elment a meghallgatásra, mely annyira sikeresen zárult számára, hogy több forduló után őt választották műsorvezetőnek a november 29-én induló, Való Világgal foglalkozó délutáni műsorhoz.

Az új műsor – mely a NekedValó nevet viseli –  a Cool TV-n lesz látható november 29-étől, minden délután 16.10 perctől, Istenes Bencével és Mádai Viviennel.

Ben már egy ideje gondolkozott azon, hogy továbblép, s nagyon örül annak, hogy ismét a műsorvezetéssel foglalkozhat. Már nagyon várja, hogy egy új szerepben kipróbálhassa magát.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek