Starity

Meghan Markle kihagyja Fülöp herceg temetését

2021. április 11. 11:11   |   Szerző: Glamster

Harry herceg részt vesz nagyapja temetésén, felesége, Meghan Markle viszont nem.

hirdetés

Szinte rögtön megindultak a találgatások, hogy a királyi családtól nyilvánosan leszakadt Harry herceg, és várandós felesége, Meghan Markle részt vesz-e Fülöp herceg temetésén, amely a jövő hét folyamán lesz esedékes. A People most arról számolt be, hogy orvosai tanácsára Meghan Markle kihagyja, hogy lerója tiszteletét Fülöp sírja előtt.

A hírt a Buckingham-palota szószívője is megerősítette.

Sussex hercege részt szeretne venni az eseményen. Sussex hercegnéje viszont orvosi konzultáció után úgy döntött, hogy nem tud az országba repülni, így egyedül a herceg megjelenésére számíthatunk.

Fülöp herceg utolsó kívánságai közé tartozott, hogy viszonylag szűk, családi temetést rendezzenek neki, így a család 30 legközelebbi tagja fogja utolsó útjára elkísérni.

Markle biztosan részt vett volna más körülmények között a temetésen, de jelenleg várandós, és korábban már volt egy vetélése.

A palota kiemelte, hogy a temetést a járványügyi korlátozásoknak megfelelően tartják meg, szűk családi körben. Fülöp herceget a windsori Szent György kápolna melletti Albert-emlékkápolnába helyezik majd végső nyugalomra.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek