Starity

Börtönbüntetést kapott Hayden Panettiere exe, Brian Hickerson

2021. április 21. 13:01   |   Szerző: Four

A színésznőt többször is bántalmazta már volt barátja, most börtönbüntetést kapott.

hirdetés

Tavaly már írtunk róla, hogy aggódnak rokonai Hayden Panettiere-ért, aki akkor bántalmazó kapcsolatban élt. 

A színésznő exbarátja, Brian Hickerson többször is megverte, a szomszédok pedig már rendőrt is hívtak a házukhoz a veszekedéseik miatt.

A férfit most börtönbüntetésre ítélték a 2019 és 2020 között több esetben elkövetett bántalmazásaiért. Hickerson 45 nap börtönt, 4 év próbaidőt, 52 órányi családon belüli erőszak elleni tanfolyamot, 500 dollár kártérítési költséget és 5 évig terjedő távoltartási végzést kapott Panettiere-rel szemben. 

Amellett, hogy a hivatalos iratok szerint ököllel Hayden arcába ütött, a férfit többször letartózatták már egyéb abuzív viselkedéséért. Illetve ezenkívül megpróbálta megakadályozni a feljelentésben Haydent. 

A színésznő 2018-ban jött össze a férfival, miután szétmentek vőlegényével Vlagyimir Klicskóval. Szerencsére Hayden már kilépett a bántalmazó kapcsolatból, és ismerősei szerint lelkileg is sokkal jobban van:

Annak reményében mondom el az igazságot, hogy a történetem más, abuzív kapcsolatban élőt is arra sarkall majd, kérjen segítséget. Készen állok rá, hogy megtegyem a kellő lépéseket ahhoz, hogy ez az ember már ne tudjon senkit bántani. Hálás vagyok azoknak, akik támogatnak, mert ők segítettek abban, hogy visszanyerjem a hangomat és az életemet.

- mondta tavaly júliusban Hayden, miután letartóztatták Briant. 

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek