Starity

Barátai szerint veszélyben van Hayden Panettiere

2020. február 20. 08:08   |   Szerző: Four

Bántalmazó kapcsolatban él a színésznő, családja és barátai is aggódnak érte.

hirdetés

Nagyon aggódnak a barátai Hayden Panettiere-ért, aki igencsak veszélyes helyzetbe került legutóbb. Valentin-napon ugyanis összeveszett pasijával, Brian Hickersonnal, aki állítólag ököllel arcon ütötte a színésznőt. A helyszínre kiérkező rendőrök magukkal vitték a férfit, aki másnap ötezer dollár óvadék fejében szabadon távozott. 

A szomszédok szerint (akik kihívták a rendőrséget) Brian a kocsifelhajtón feküdt részegen, és azt állította, Hayden kizárta a lakásból. Eközben pedig Hayden kiabált az ablakból, hogy Hickerson "a sz@rt is kiverte belőle".

A színésznő pasijának nem ez az első bántalmazási ügye: tavaly májusban már egyszer lecsukták, ám akkor Panettiere úgy hitte, a férfi nem fogja többé megütni. Hayden családja is félti a színésznőt, a bennfentesek szerint pedig Hickerson egyszerűen elszeparálja tőlük a lányt.

Hayden exvőlegénye Vlagyimir Klicsko profi bokszoló, akitől született egy gyermeke, Kaya. A kislányt a férfi neveli Ukrajnában, mert Hayden úgy érezte, nem lenne mellette jó helyen. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@celebritymoment által megosztott bejegyzés,

 

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek