Starity

Harry herceg máris megbánta, hogy interjút adott?

2021. április 30. 16:04   |   Szerző: Four

Az Oprah Winfrey-nek adott interjú hatalmas vihart kavart, óriási sajtóvisszhangja lett.

hirdetés

Harry herceg és Meghan Markle márciusban adott interjút Oprah Winfrey-nek, amelyben többek között a brit királyi családtól való függetlenedésük okait is kifejtették. 

A pár és a család viszonya alapvetően sem volt rózsás, az interjú hatására pedig még feszültebbé vált kapcsolatuk. (Harry herceg ugyan beszélt testvérével és apjával a néhai Fülöp herceg temetésén - a párbeszéd azonban állítólag nem volt produktív.)

A királyi család életrajzírójának állítása szerint Harry herceg mostanra azonban megbánhatta, hogy nyíltan kifejezte véleményét családjáról. 

Duncan Larcombe szerint míg Sussex hercege "szégyenkezik és sajnálja a történteket, a felesége elemében van". 

Larcombe hozzátette, a herceg azért fakadhatott ki korábban, mert "hirtelen természetű":

Harryt nyilván bántotta, hogy Meghan milyen tapasztalatokat szerzett a királyi családban - és az interjút használta fel arra, hogy ezt kinyilvánítsa. De ahogy visszatért Angliába, nincs kétségem, hogy megbánta a dolgokat, és kellemetlenül érezte magát. Most szembesül a következményekkel. Azt hiszem, meg fogja bánni azt az interjút - és talán a döntést is, hogy otthagyta a családját.

- nyilatkozta a férfi, aki szerint Meghan viszont nagyon jól érzi magát Kaliforniában, ez pedig akár ellentéteket is szülhet a házasok között:

Meghan álma mindig is Los Angeles volt. Így hát ez a két érzés - Meghan, aki izgatott a jövőjük miatt és Harry, aki nosztalgikusan érez a régi élete kapcsán - feszültséget okozhat kettejük között.

- jelentette ki Duncan.

Embed from Getty Images

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek