Starity

Megkezdődött a 365 nap forgatása: Massimóként jelentkezett Michele Morrone

2021. május 22. 18:06   |   Szerző: Glamster

Az erotikus regény adaptációját a Netflix biztosítja, és már megkezdődtek a forgatások Lengyelországban.

hirdetés

Megkezdődött a 365 nap forgatása Lengyelroszágban. Főszereplőként Michele Morrone és Anna-Maria Sieklucka is visszatér. Bár a nézőknek bejött az erotikus film, ami leginkább egy Wattpat fanfictionre hajazott, természetesen a kritikusok lehúzták azt.

A folytatás, amelynek címe 365 nap 2., könyvben nem annyira nyerte el az olvasók tetszését, különösen a harmadik könyv befejezését utálták, amiről bővebben ebben a cikkben írtunk.

Azt egyelőre még nem lehet tudni, hogy a Netflix és forgatókönyv írók mennyire követik a regények vonalát, ám a Libri már árulja a trilógia második részét, és cselekménynek a következőt írták le:

Laura Biel szicíliai élete mesébe illő. Káprázatos, nagyszabású esküvő, egy férj, aki mindent megtesz érte és megad neki, majd terhesség, ajándékok és egyszerűen minden képzeletet felülmúló fényűzés: személyzet, autók, tengerparti villák. Minden tökéletes lenne, ha nincs az a kis szépséghiba, hogy mindenütt gengszterek vannak, egy közelebbről meg nem határozott bűntény lóg a levegőben, valaki folyton megpróbálja Laurát elrabolni és megölni, és Olo, a legjobb barátnője vakon botorkál a nyomában. A legveszélyesebb szicíliai feleségeként következményekkel jár, és ezt Laura a saját bőrén tapasztalja...

A 365 nap második része nemcsak egy lefekvés előtti olvasásra szánt kellemes szerelmi történet. A történet csupa váratlan fordulat és meglepetés: menekülések, üldözések, árulások, becsületbeli ügyek és értük folytatott harc, és halálos veszély is előfordul benne. Minden fejezet meglepetésként éri az olvasót, semmi sem magától értetődő, a kemény szexet és egy játékot leszámítva, amiben nincsek jó és rossz hősök, viszont van a nagy ismeretlen, az igaz szerelem, hatalmas veszély és elsöprő szenvedély

Most pedig nézzük, mit osztottak meg a színészek!

Michele Morrone, vagyis Massimo a következőt írta:

Üdv, ismét, Massimo... hiányoztál! Ez a forgatás első napja...

Anna-Maria:

Ma nagy nap van! Visszatértünk! Nagy megtiszteltetés a Netflix Originals részesének lenni

A másik képen pedig az írónővel láthatjuk.

 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek