Starity

Szomorú hír: vetéléséről vallott Odette Annable

2021. június 10. 14:02   |   Szerző: Four

Fájdalmas élményt osztott meg a színésznő, harmadik babáját veszítette el.

hirdetés

Szomorú dologról számolt be Odette Annable: a színésznő elárulta, mostanában született volna meg második gyermeke, akit várandóssága elején elveszített.

(...)Az egyetlen biztos az volt, ahogy Dave és én éreztünk, amikor kiderült, hogy babát várok. Nagyon lelkesek voltunk. A Charlie utáni két vetélésem és a párként megélt útunk után végre úgy éreztük, jó helyen vagyunk és egy ajándék a kisbaba a hasamban. 15 hetes terhes voltam, amikor ez a fotó készült decemberben, és mára voltam kiírva. Úgy tűnik más tervek voltak, mert a babánk nincs többé velünk.

- írta Odett. A színésznő hozzátette, férje, Dave nagyon sokat segített neki a nehéz időszakban:

(...)Rájöttem, hogy mindig van jó is a dolgokban, és ez kérdés nélkül a férjem és a lányom. Az élmény után újfajta módon kezdtem látni a férjemet, aki egy szikla volt számomra és megingathatatlan támogatást nyújtott annak ellenére, hogy ő is ugyanúgy érzett, mint én. Még jobban meglepődtem rajta, hogy Charlie milyen csoda. Hogy milyen nagy áldás, hogy van egy egészséges gyerekem. Nagyon hálás vagyok a családomért.

- írta Annable, aki az 5 éves Charlie édesanyja. Odette és férje 2019-ben ugyan bejelentették, szétköltöznek - 2020-ban azonban újra összejöttek.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek