Starity

J.Lo még sosem érezte magát olyan boldognak, mint most

2021. július 06. 11:11   |   Szerző: Four

A színész-énekesnő elárulta, úgy érzi, ez életének egyik legboldogabb időszaka.

hirdetés

J.Lo úgy tűnik, megtalálta a boldogságot: a híresség új dala, a Cambia el Paso kapcsán adott interjút, amelyben elárulta, a Dominikai Köztársaságban töltött idő során jött rá arra, hogy egyedül is jól érzi magát. Lopez ugyan nem említette régi-új szerelmét, Ben Afflecket - annyit azért elárult, szerinte pont az előbb tett felismerés hatására történhettek vele a mostani események.

Szeretném, ha a körülöttem lévők tudnák - mert én is fontosnak tartom őket -, hogy most egy olyan állapotban vagyok az életemben, hogy nagyszerűen érzem magam egyedül. Szerintem ha egyszer eljutsz idáig, akkor fantasztikus dolgok történnek veled, olyanok, amikről nem is álmodtál, hogy újra meg fognak történni. Most itt tartok.

- mondta J.Lo.

A színész-énekesnő szerint sokan kérdezték tőle az utóbbi időben, hogy hogy érzi magát (idén bontotta fel eljegyzését Alex Rodriguezzel), de ő erre csak azt tudja válaszolni, hogy elképesztően boldog.

Ez most az a helyzet, hogy soha nem voltam jobban.

- jelentette ki. 

Jennifer azt is hozzátette, bár sokaknál a szívfájdalom ad inspirációt, ő akkor készíti legjobb zenéit, amikor jókedve van. Így amint hazaért forgatásáról, szólt a csapatának, hogy dalt szeretne készíteni. 

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek