Starity

J.Lo és A-Rod bejelentette: tényleg szakítottak

2021. április 16. 08:08   |   Szerző: Four

Felbontották az eljegyzést, ezentúl már csak barátként tekintenek egymásra.

hirdetés

Hivatalosan is közölte Jennifer Lopez és Alex Rodriguez, hogy véget ért kapcsolatuk. A sztárpár a Today-nek így nyilatkozott:

Rájöttünk, hogy jobb, ha inkább barátok maradunk. Továbbra is együtt fogunk dolgozni, támogatjuk egymást  és a közös projektjeinket. A legjobbakat kívánjuk egymásnak és a gyerekeknek.

- hangzott a bejelentés. 

A színész-énekesnőről és szerelméről körülbelül egy hónapja érkezett a hír, hogy szakítottak többek között a férfi hűtlenségi botránya miatt. Ám akkor közösen kijelentették, újra megpróbálják együtt és terápiára járnak. A-Rod még meg is látogatta Lopezt, aki a Dominikai Köztársaságban forgatta új filmjét. 

Ám dacára az akkor róluk készült, látványosan ölelkezős fotóknak - egyre több jel mutatott arra, hogy a pár valójában nem folytatja együtt. (J.Lo például egy ideje nem hordja a jegygyűrűjét, és a róla készült cikkekben sem említette meg vőlegényét.)

A Madison LeCroy-botrány volt az utolsó csepp a pohárba, amely után szakítottak. Már előtte is voltak problémák, de Jennifer nagyon kínosnak érezte az egészet.

- nyilatkozta róluk egy ismerősük.

Lopez és Rodriguez 2017 óta voltak együtt, a férfi 2019-ben kérte meg a híresség kezét, ám a koronavírus miatt kétszer is el kellett halasztaniuk a lagzit. Jennifer is két gyermekkel (Max és Emme) illetve A-Rod is két gyermekkel (Natasha és Ella) érkezett a kapcsolatba.

Embed from Getty Images

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek