Starity

Hamarosan hosszabbíthat a spanyol világbajnok

2010. november 20. 12:12   |   Szerző: minilivi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nagy valószínűséggel örülhetnek az andalúz csapat szurkolói, hiszen egyik legjobb játékosuk Jesús Navas személyében közel jár a hosszabbításhoz.

hirdetés
Hamarosan hosszabbíthat a spanyol világbajnok

A spanyolok világbajnok szélsője, Jesús Navas már 10 éve a Sevilla játékosa, és a csapat két UEFA-kupa győzelméből is kivette a részét. A focista sokáig pánikbetegséggel küzdött, ami miatt nem válthatott csapatot. Navas mára ebből kigyógyult, így a spanyol válogatottal a világbajnokságon is ott lehetett, mi több aranyérmet szerzett.

A kiváló szélsőért jobbnál jobb ajánlatokkal ostromolják a Sevillát, olyan neves klubok, mint a Chelsea, a Real Madrid vagy a Barcelona. Most azonban úgy tűnik, a tehetséges futballista hűséges marad klubjához, és hosszabbít.

Ezt a Sevilla sportigazgatója, Monchi erősítette meg nyilatkozatával: „Sokkal közelebb járunk a megállapodáshoz, mint hetekkel ezelőtt. Jó érzéseim vannak, optimista vagyok, bízom abban, hogy megegyezünk. Ez mindkét felet elégedettséggel töltené el.”

Navas az elmúlt két hétben nem játszhatott klubjában, hiszen bokasérüléssel küszködik.

„Egy kicsit hosszadalmas a sérülésem, kedvem van már visszatérni, de még mindig vannak fájdalmaim. Két hete vagyok sérült, és még várnom kell. Amit szeretnék az az, hogy minél előbb felépüljek a sérülésemből, nyugodt lehessek, hogy ismét segítsek a csapatnak” – nyilatkozta Navas.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek