Starity

Új dalok várhatóak a Big Time Rush-tól?

2021. augusztus 17. 13:01   |   Szerző: Pheebs

Amikor a fiúk azt írták, hogy a turné bejelentése csak a kezdet, tényleg nem túloztak!

hirdetés
Új dalok várhatóak a Big Time Rush-tól?
Fotó: BTR

A napokban írtuk, hogy a fiúk nagy visszatérésre készülnek, és több, akkor még titokként elkönyvelt, meglepetéssel kedveskednek rajongóiknak. A bejelentett két turnédátum óta igencsak sok dolog történt a BTR háza táján.

A fiúk nem győznek hálálkodni az őket körülvevő lelkesedésért, és ennek hálául augusztus 3-án megjelent posztban is hangot adtak: kérik a rajongókat, hogy a leírt instrukciók követésével adjanak meg új turné helyeket, amiket a fiúk később megszerveznének, ha van rá kellő igény.

Ezen felül a tegnapi napon, egy újabb rejtélyes beharangozó poszttal, megjelent a hivatalos turné merch is. Melyek közül különösen a pólók és pulóverek voltak igencsak kelendőek.

Azonban a mai napon ismételten Carlos volt, aki pozitív értelemben megbolygatta az állóvizet. Instagram történetében megosztotta követőivel, hogy közel két évnyi kihagyás után újra találkozik a BTR tagjaival! Továbbá a többiek betaggelése mellett a következőt is kiírta:

Készen álltok arra, hogy új zenét készítsünk?

BTR/Instagram

A rajongók pedig nem is lehettek volna boldogabbak, mikor is egy szemfüles rajongó kiszúrta a fiúk honlapján, hogy úgy néz ki, albummal jelentkezik a csapat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek