Starity

Sokakat felháborít, hogy Lori Loughlin visszatér a színészethez

2021. szeptember 30. 12:12   |   Szerző: Four

Loughlint csalás következtében ítélték el, a börtönbüntetés után újra munkába áll.

hirdetés

Lori Loughlin továbbra is színésznőként fog dolgozni: a hírességről korábban már tudni lehetett, hogy egy bostoni bíró engedélyezte, hogy Kanadába utazzon forgatás céljából. 

Loughlin, aki a csalási botrány előtt a When Calls the Heart című sorozatban szerepelt, hivatalosan is leszerződött a produkció spinoffjához, a decemberben érkező When Hope Calls új évadához. 

A színésznő tavaly két hónapig volt börtönben azért, mert 500 ezer dollárt fizetett egy nagyszabású egyetemi csalás során azért, hogy lányai, Olivia Jade és Isabella Rose bekerüljenek egy patinás egyetemre. Lori emellett bizonyos előnyök érdekében evezősöknek állította be a lányait, holott egyiküknek se volt semmi köze a sporthoz. 

A csalásban részt vett Loughlin férje, Mossimo is, akit öt hónap börtönbüntetésre ítéltek.

A botrány után egyik lányuk, Olivia úgy döntött, hogy Jada Pinkett Smith beszélgetős műsorában akarja tisztára mosni a nevét - több-kevesebb sikerrel. Olivia jelenleg az amerikai Dancing With The Stars műsorának egyik versenyzője, és most úgy tűnik, édesanyja is visszatért a szakmájához. 

Az eset azonban sokak kedélyét borzolja: számos kommentelő szerint egy átlagos elítéltet nem valószínű, hogy ilyen könnyen alkalmaznak a szabadulása után - Lori Loughlin életében azonban úgy tűnik, nem sok dolog változott. 

Mások viszont megvédték a színésznőt: szerintük Louglin becsülettel leülte a büntetését, és jár neki, hogy tiszta kappal kezdjen.

Embed from Getty Images

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek