Starity

Vadonatúj videóval érkezett az AC/DC

2021. október 07. 15:03   |   Szerző: Glamster

Vadonatúj videóval érkezett az AC/DC, ezúttal "Through The Mists Of Time" című dalukhoz.

hirdetés

Vadonatúj videóklippel lepte meg rajongóit az AC/DC, ezúttal ”Through The Mists Of Time” című dalukhoz, amely a közel egy éve bemutatott ”Power Up” nagylemezen szerepel.

A videó varázslatos látványvilága egy rock and roll múzeumban vezeti körbe a nézőt, ahol a zenekar elképesztő történelmét bemutató kiállításban gyönyörködhetünk. Az alap koncepciót a zenekar legendás gitárosa, Angus Young álmodta meg és Clemens Habicht forgatta. A klipben a tagokat láthatjuk ikonikus helyszíneken, történelmi koncerteken és persze a színfalakon kívül, együtt, végül pedig egy teltházas arénába érünk, ahol a banda a közönségkedvenc ”Through The Mists Of Time”-ot játssza a ”Power Up” albumról, amelynek megjelenése majdnem napra pontos egy éve került bejelentésre.

A zenekar tavaly jelentette meg tizenhetedik nagylemezét, a ”Power Up”-ot, amelynek producere Brendan O’Brien volt, akinek a nevéhez a 2008-as ”Black Ice” és a 2014-es ”Rock Or Burst” című albumok is fűződnek. Teljesen feltöltődve a következő évtizedre, az AC/DC tizenkét új dallal érkezett, amelyekben büszkén tartják a tőlük megszokott hangzásvilágot és minden erőteljes védjegyet.

A ”Power Up” és a ”Through The Mists Of Time” minden digitális platformon elérhető.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek