Starity

Adele szerint nagyon megviselte fiát a válás

2021. október 08. 10:10   |   Szerző: Four

Az énekesnő a Vogue interjújában fejtette ki az életében történt változásokról a gondolatait.

hirdetés

Adele hamarosan megjelenő új daláról, a válásról és az életében történt változásokról mesélt a Vogue interjújában. Az énekesnő 2019-ben döntött úgy, hogy szakít Simon Koneckivel, majd idén végül hivatalosan is kimondták a válást. Adele elmondása szerint 8 éves fiát, Angelót nagyon megviselte a dolog:

A fiamnak sok kérdése van. Nagyon jó, ártatlan kérdések, amelyekre még nem tudok válaszolni, mint például, hogy "miért nem tudunk továbbra is együtt élni?". Úgy éreztem, meg akarom neki magyarázni az egészet az új albumon keresztül, hogy amikor a húszas-harmincas éveiben lesz, értse, ki vagyok és miért választottam, hogy önként szétszedem az életét a saját boldogságom érdekében. Nagyon szomorú volt sokszor. És ez egy valódi seb számomra, amit nem tudom, hogy valaha be tudok-e gyógyítani. 

Az énekesnő hamarosan megjelenő "Easy On Me" című daláról is mesélt:

Ez volt az első dal az albumról, amit megírtam, és utána hat hónapig semmit sem írtam. Úgy éreztem, oké, mindent elmondtam. (...) Azt gondoltam, [az album] a válásról fog szólni, de annyira nem. Persze, az a dal nyilvánvalóan igen. (...) Úgy érzem, ez a lemez az önpusztításról, majd az önreflexióról és végül önmagunk megváltásáról szól. De azt érzem, kész vagyok. Tényleg szeretném, hogy az emberek ezúttal az én nézőpontomból hallgassák meg a történetet.

- nyilatkozta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Adele (@adele) által megosztott bejegyzés

 

via New York Post

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek