Starity

Shodeinde Dorkának kell a családját eltartani

2010. november 23. 13:01   |   Szerző: Liafen

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Shodeinde Dorka, az X-Faktor 7. helyezettje kissé szorult helyzetbe került – mivel kisbabája és párja is csak az ő keresetére számíthat.

hirdetés
Shodeinde Dorkának kell a családját eltartani

Az X-Faktor november 20-i adásában búcsúzó énekesnőnek munka után kell néznie – mivel férje a verseny miatt adta fel ausztriai focistakarrierjét, egyedül csak Dorka keresetére számíthatnak.

„A párom Ausztriában focizott, miattunk hagyta ott a csapatát és az egyetemet is. Itthon egyelőre csak alkalmi munkákat kapott, legutóbb egy csokoládégyárban pakolt cukroszsákokat” – mondta Dorka a Borsnak, aki tegnap chatelt is a napilap közreműködésével a rajongókkal, akik azt is megtudhatták, hogy Dorka Janicsák Veronikának, azaz Vecának, és Király L. Norbinak szorít nagyon.

A napilapból kiderül az is, hogy Dorka azért jelentkezett a versenybe, mert a férje focis karrierjéből és a gyesből származó tartalékaik elfogytak. Ha Dorka nem lett volna terhes, szerinte biztosan nem indul az X-Faktorban, amely mára már országszerte ismert tehetséggé tette.

Így az énekesnő várja a felkéréseket, koncerteket, fellépéseket, továbbá hamarosan jobban elkezd munkálkodni énekesi karrierjén, hogy a családja hátterét megalapozza, addig is, míg Gafar nem szerez munkát. Viszont nagy vészben nincsenek – hiszen Dorka most kapta meg a tévészerepléséért járó pár százezer forintos tiszteletdíjat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek