Starity

Végleg csődbe mehet: 2 milliárd dollárra perelték Travis Scottot

2021. november 22. 12:12   |   Szerző: Glamster

10 ember halt meg Travis Scott koncertje során: a legfiatalabb áldozat egy 9 éves kisfiú volt.

hirdetés

Múltkor arról a tragédiáról kellett beszámolnunk, hogy tízre növekedett az AstroWorld fesztivál áldozatainak száma. 

A legújabb áldozat, a 9 éves kisfiú sérüléseit leginkább az okozta, hogy a tömeg maga alá rántotta, és összenyomták. Ezrával édesapja is ott volt, akit szintén maga alá gyűrt a tömeg, ám a férfi „megúszta” ájulással. 

Többször foglalkoztunk a hírrel, hogy tragédiába fulladt a texasi Astroworld zenei fesztivál. Tíz ember életét vesztette a helyszínen, háromszázan súlyosan megsérültek.

A tragédiát valószínűleg az előre tolakodást követő pánik váltotta ki Travis Scott fellépése közben. Az eddigi kiderült információk alapján az emberek 21 óra 38 perckor kezdtek összeesni, a tömeg szó szerint több száz ember gyűrt maga alá, így a legtöbb halált a fulladás vagy egymás összenyomása okozta.

A mentők érkezése után a show szervezője kérte a koncert leállítását, amelyet Scott nem volt hajlandó megtenni. A rapper 22 óra 15 perckor fejezte be a koncertet – 36 perccel azután, hogy a katasztrófa és a tragédia már nyilvánvaló volt.

Ezért most nagyot bukhat: már elérte a 2 milliárd dollárt a kártérítési igény, amely Travist, a LiveNationt, az Apple Musicot, és Drake-t érinti. 282 néző tett feljelentést. Travis Scottot bűnösnek találhatják azért, amiért a szeme láttára szedték ki az embereket, de nem csinált semmit, a LiveNation volt a szerző, míg az AppleMusicnak több kamerája is ki volt helyezve. Drake pedig a meglepetés előadó volt, aki a szemtanúk szerint tovább buzdította a közönséget az előre nyomulásra.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek