Starity

Lindsay Lohan apja elárulta, szerinte miért volt jó választás lánya vőlegénye

2021. december 01. 18:06   |   Szerző: Four

A színésznő édesapja örvendezve nyilatkozott arról, hogy lányát eljegyezték.

hirdetés

Lindsay Lohan nemrég boldogan jelentette be, hogy Bader Shammas megkérte a kezét. A színésznőt, aki Dubajban telepedett le, két év együttjárás után jegyezte el Shammas.

Lohan apja, Michael örömmel nyilatkozott a párról:

[Bader] nem egy Hollywood-típusú ember, nem látsz róla képeket a médiában. Ez volt az egyike Lindsay problémáinak - a paparazzik mindig megtalálták és történeteket alkottak róla. Nehéz volt. De most egy olyan fickóval van, aki nem szereti a rivaldafényt. Lindsay újraépíti a karrierjét, és szeretnél magad mellett jó embereket tudni ilyenkor. Mindenki boldog. Lindsay visszakapta az életét, amikor találkozott vele, nagyon boldog és egészséges életet él.

Habár eddig még nem tűzték ki az esküvő dátumát, a színésznő apja alig várja, hogy oltár elé kísérhesse Lindsay-t: 

Látni lehet a szemeikben, hogy mennyire szeretik egymást. Soha nem láttam Lindsay-t ennyire szerelmesnek... Nekem csak az a fontos, hogy [Shammas] egy átlagos srác. Tudom, hogy Lindsay szeretne gyerekeket, csodálatosan bánik a gyerekekkel.

- mondta Michael. Lindsay anyja, Dina is hasonlóan nyilatkozott: az asszony elmondása szerint odáig van, hogy Lindsay végre boldog, és hogy Bader a családjuk része lesz.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek