Starity

Tristan Thompson bevallotta, hónapokig viszonya volt

2021. december 16. 18:06   |   Szerző: Four

A sportoló a hivatalos dokumentumok szerint hónapokig csalta Khloe Kardashiant.

hirdetés

Továbbra sem áll jól Tristan Thompson szénája: a Daily Mail birtokába került hivatalos dokumentumok szerint a sportoló beismerte, hogy hónapokon át "szórványosan" találkozgatott Maralee Nicholsszal, akitől nemrég gyermeke született. 

Thompson szerint tavaly november végén-december elején ismerkedett meg Maralee-vel, és bár akkor nem gondolta volna, hogy bármi lesz köztük, végül egészen márciusig találkozgattak, és szexuális kapcsolat is kialakult köztük. 

Nem volt köztünk komoly kapcsolat. Szórványosan találkozgattunk 2020 decembere és 2021 márciusa között. [Nichols] azt mondta nekem, hogy más sportolókkal is találkozgat, és megértette a kapcsolatunk határait. (...) Nem voltak hagyományos értelemben vett randijaink, nem volt közös éttermi vacsora, mozi, vagy utazás - semmi olyan utalás arra, hogy ez egy rendes kapcsolat. Csak Snapchaten beszéltünk arról, hogy "hol" és "mikor" találkozzunk, és hogy melyik hotelbe menjünk.

- nyilatkozta Thompson. 

A férfi szerint egy lehetséges időpontja lehet a gyermek megfoganásának, 2021. március 13-a, Thompson születésnapja. Ezen a napon Khloe Kardashian (akivel ekkor a férfi nyilvánosan együtt volt) Instagramra posztolt egy hosszabb írást arról, hogy "Tristannal egymásnak szánta őket a sors":

(...) Akiket egymásnak szánt a sors, azok keresztülmennek mindenen, amely arra szolgál, hogy szétszakítsa őket, de még erősebben kerülnek ki belőle, mint azelőtt. (...)

- írta.

Maralee Nichols szerint azonban a gyermek nem márciusban, hanem áprilisban fogant. 

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek