Starity

Megszületett a Grease-baba

2010. november 24. 21:09   |   Szerző: Lillianne

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megszületett a Grease sztárjának, John Travoltának és szintén színésznő feleségének, Kelly Prestonnak harmadik közös gyermeke, akinek a Benjamin nevet adták.

hirdetés
Megszületett a Grease-baba

A tegnapi napon, november 23-án megszületett John Travolta és Kelly Preston harmadik közös gyermeke, egy kisfiú. A babát Benjaminnak nevezték el. A héber eredetű név jelentése 'a szerencse gyermeke', aki a Bibliában Jákob legkisebb fia volt (ezért gyakran – helytelenül – 'legkisebb fiú'-nak is fordítják).

A pár még május 18-án jelentette be a hírt, hogy gyermeket várnak, és később azt  is megerősítették, hogy a születendő baba kisfiú.

A tegnap született baba nem az egyetlen sztárbaba, aki most  ősszel látta meg a napvilágot. Okóberben született meg Matt Damon és felesége, Luciana Barroso harmadik közös kislánya, valamint Céline Dion ikrei; november 16-án pedig Rachel Stevens kislánya, Amelie.

Sok boldogságot az egész családnak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek