Starity

Camila Cabello először nyilatkozott arról, hogy miért szakítottak Shawn Mendesszel

2022. március 05. 05:05   |   Szerző: Four

Az énekesnőnek nemrég megjelent egy dala, amelyet a szakítás inspirált - most mesélt róla először.

hirdetés

Camila Cabello most először nyilatkozott hosszabban a Shawn Mendesszel való szakításáról. Az énekesnő Zane Lowe műsorában beszélt hamarosan megjelenő Familia című albumáról illetve Bam Bam című daláról, amelyet előző kapcsolatának vége inspirált.

Ahogy idősödöm, megváltoznak a prioritások. Úgy érzem, ez történt mindkettőnknél. Olyan fiatalon kezdtük. Mindketten most tanuljuk, hogyan legyünk egészséges felnőttek. A prioritásom sokszor változott, és az is, hogy mit helyeztem középpontba. Azok az évek, amikor együtt voltunk... még most is, ahogy írtam ezt az albumot, úgy érzem, az volt a középpontban, hogy hogyan lehetnék egy kiforrott személyiség. 

Az énekesnő elmondása szerint nincsenek benne negatív érzések Shawnnal kapcsolatban:

A dolgok változnak, és sokszor váratlan fordulatot vesznek. Szeretem Shawnt, úgy érzem, csakis szeretetet érzek iránta. Ez a dal is leginkább arról szól, hogy oké, hogyan írjak egy olyan dalt, amely megmutatja az élet és a szerelem körforgását?

- mesélte, és hozzátette, most sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb életet él:

Most végre ott tartok, hogy vannak tapasztalataim, terápiára járok, sokat dolgozom magamon. Sokat változott, hogy mi került fókuszba.

- mondta Cabello.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek