Starity

10 sztár, aki korán visszavonult a színészettől

2022. március 31. 21:09   |   Szerző: Four

Az Olsen ikrek mellett Cameron Diaz és Gwyneth Paltrow is megjelenik a listán.

hirdetés

Kiégés, új vállalkozás, családalapítás, vagy egyéb ok szólt közbe az alábbi listán szereplő hírességek életébe, akik ma már nemigen vállalnak új szerepeket. Ezek a sztárok mind viszonylag korán úgy döntöttek, hogy elegük van Hollywood csillogásából, és szeretnék privátan élni az életüket. 

1. Cameron Diaz

Fotó: hu.depositphotos.com/home.html">hu.depositphotos.com

Cameron Diaz 2014-ben vonult vissza a rivaldafénytől, és négy évvel később bejelentette, hogy végleg "nyugdíjba" ment. A színésznő nemrég bővebben kifejtette, hogy miért döntött így: szerette volna visszavenni az irányítást az élete fölött.

 

2. Gwyneth Paltrow

Fotó: hu.depositphotos.com/home.html">hu.depositphotos.com

Amint elkezdte Goop nevű életmód-wellness vállalkozását, egyre kevesebb szerepre mondott igent. És bár hivatalosan nem vonult vissza, azt elárulta, hogy semmi kedve nincs újra szerepelni, hacsak nem a férje, Brad Falchuk írja a forgatókönyvet.

 

3. Ashley és Mary-Kate Olsen

Fotó: hu.depositphotos.com/home.html">hu.depositphotos.com

Mary-Kate és Ashley Olsen fiatalon hagyták abba a színészetet, de így is hosszú karriert futottak be, hiszen nagyon kicsi gyerekkoruktól kezdve dolgoztak a szakmában. 2012-ben hivatalosan is visszavonultak, és a divatszakmában kezdtek tevékenykedni. Ma már van egy sikeres dizájner vállalkozásuk, a The Row.

 

4. Portia de Rossi

Fotó: hu.depositphotos.com/home.html">hu.depositphotos.com

Ellen DeGeneres felesége, Portia de Rossi a 45. szülinapján jelentette be, hogy elege volt a színészetből. A híresség azért váltott, mert úgy érezte, másfajta kihívásra van szüksége: General Public néven vezet egy 3D printekkel foglalkozó céget.

 

5. Mara Wilson

Fotó: hu.depositphotos.com/home.html">hu.depositphotos.com

A Mrs. Doubtfire és a Matilda után minden jel arra mutatott, hogy az akkor még tini színésznő befuthat. Ám Wilson nem viselte jó azt a folyamatos nyomást, amely a szakmájával járt, így korán be is fejezte a színészkarriert:

Rájöttem, hogy nem passzolok a sémába, amelybe a hollywoodi színésznők. Nem volt hely számomra. (...) Ahogy én láttam, három lehetőségem volt: bevállalok néhány plasztikai műtétet, és castingokra járok, hogy megkapjan a cuki, vicces legjobb barátnő karaktereket. Vagy maradok, ahogy vagyok, és megkapom a vézna, semmilyen karaktereket. És a harmadik: hogy elfogadom magam, és végleg feladom a hollywoodi karriert.

- mesélte.

6. Daniel Day-Lewis

Fotó: hu.depositphotos.com/home.html">hu.depositphotos.com

Daniel Day-Lewis a 60. születésnapján döntött úgy, hogy pontot tesz a színészet végére. Daniel sajtósa szerint privát döntés volt, de Lewis nagyon hálás a sok szakmabelinek és a nézőknek az elmúlt évekért. A színész pontos okot nem mondott, de arra utalt, hogy már nem töltötte el olyan nagy izgalommal a munkája, mint korábban.

 

7. Meg Ryan

Fotó. hu.depositphotos.com/home.html">hu.depositphotos.com

Meg Ryan 2019-ben mesélte el, hogy kiégés miatt számolt le a színészettel. Nem zárkózott el teljesen attól, hogy egyszer szerepet vállaljon, de nem valószínű, hogy mostanában vissza fog térni a mozivászonra.

 

8. Taylor Momsen

Fotó: hu.depositphotos.com/home.html">hu.depositphotos.com

Taylor Momsen a Gossip Girl kapcsán igazán ismert név lett Hollywoodban, de a sorozat befejeződése után nem további szerepekre, hanem zenei karrierre vágyott. A híresség később úgy nyilatkozott, ez minden, amivel foglalkozni szeretne, akár élete végéig is.

 

9. Jennette McCurdy

Fotó: hu.depositphotos.com/home.html" target="_blank">hu.depositphotos.com

A tinisztárra vált színésznő korábban hosszan mesélt arról, hogy miért döntött a visszavonulás mellett. Többek között azt is elárulta, hogy súlyos étkezési zavarral küzdött és szégyellte a karrierjét - jelenleg rendezéssel foglalkozik, és ezen a pályán már sokkal jobban érzi magát.

 

10. Angus T. Jones

Fotó: hu.depositphotos.com/home.html">hu.depositphotos.com

A két pasi meg egy kicsi című műsorban gyereksztárként kezdte karrierjét, és majdnem egy évtizeden keresztül szerepelt a sorozatban. Az idő elteltével úgy érezte, a műsor nem egyezik az elveivel, így kiszállt a produkcióból és abbahagyta a színészetet is. 

Könnyed témaként beszéltem olyan dolgokról, amelyek tényleg nagy problémát jelentenek sok embernek. Fizetett képmutató voltam, mert nem szerettem, de mégis csináltam. 

- mondta.

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek