Starity

Amber Heardnek elege lett, lecseréli a válságstábját

2022. május 02. 20:08   |   Szerző: Four

Úgy tűnik, a színésznőnek elege lett abból, milyen cikkek jelentek meg róla.

hirdetés

Pár hete zajlik Johnny Depp és Amber Heard pere, ám a színésznőnek már most elege lett abból, ahogy a média ábrázolja. A hírességről egy seregnyi ember tett vallomást, egy törvényszéki pszichológus pedig kijelentette, Heard megpróbálta szimulálni a poszttraumás stressz tüneteit, amikor kitöltetett vele pár tesztet.

A közösségi platformokon nagyon népszerű lett a #justiceforjohnny (igazságot Johnny-nak) hashtag, Heard megítélése pedig meredek lejtementbe kezdett (már több mint 3 millióan aláírták azt a petíciót, amely Heard kizárását követeli az Aquaman második részéből), miután Depp és a tanúi részletekbe menően nyilatkoztak a színésznő általuk sokszor erőszakosnak mondott viselkedéséről.

Heard ezért aztán nem igényelte tovább a Precision Strategies nevű válságkezelő stábja szolgálatait, és új cég után nézett: jelenleg már a The Management Groupot foglalkoztatja. 

A People magazin megkérdezett egy válságkezeléssel foglalkozó szakértőt, aki így nyilatkozott:

Depp csapata hetek óta szerepel a televízióban, ahol előadták az ügyet. Ez nyilvánvalóan eredményezett olyan cikkeket, amelyek biztos vagyok benne, hogy nem nyerték el Amber Heard tetszését. De ez történik olyankor, amikor a felperes tesz vallomást először. Ahhoz, hogy túljuss egy ilyen krízishelyzeten, vastag bőrt kell növesztened, ami úgy tűnik, Amber esetében nem történt meg, mert különben nem változtatna ilyen bizarr időpontban a csapatán. 

- nyilatkozta az illető. 

Heard oldala is hamarosan hallható lesz a bíróságon, a színésznő ugyanis ezen a héten vallomást tesz. 

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek