Starity

Ezért gáz példakép a fiataloknak Azahriah

2022. június 24. 10:10   |   Szerző: Glamster

A Paul Streetként megismert szerény youtubernek már nyoma sincs, Azahriah szexbotránnyal és -videóval, továbbá szókimondó dalokkal gondoskodik arról, hogy új imázsa legyen.

hirdetés

Baukó Attila 2002-ben született, ma úgy ismerik a fiatalok, hogy Azahriah vagy Paul Street, magyar énekes, dalszerző, és YouTuber. Paul Street minőségi videókat osztott meg, főként bűntény és történelem témában. A srác először annyira szégyenlős volt, hogy még arcát sem vállalta a platformon, ám gyorsan növekvő támogatóinak száma miatt egy idő után kamera elé állt.

2019-ben azonban már Azahriah művésznévvel publikálta első dalát, és már akkor egyértelmű volt, hogy teljesen új irányba akarja terelni a karrierjét. 2022-ben meg is jelent az első igazi celebbotránya, ugyanis a fiatal ízlésesen és nyilvánosan tette magáévá egyik rajongóját fellépése után a mobilvécéknél.

Pechjére vagy szerencséjére ezt valaki levideózta és a pornóvideó vírusként terjedt fiatal rajongói körében, ráadásul Attila barátnője is megkapta, aki természetesen szakított a magyar énekessel.

Azahria egy Travis Scott-hoz hasonló bocsánatkérő videót posztolt, majd a lány is nyilvánosan felvállalta magát, aki a videón látható.

 Nem esnek jól azok a szavak, amiket kapok. Tagadni kell, amíg lehet, és amikor már nem tudod tagadni, mert full biztosak abban, hogy te voltál, akkor felelősségtudatosan fel kell vállalni

– idézte a lányt a Bors, akivel Azahriah egy koncert után közösült a Palacsintafesztiválon.

A viselkedéssel csupán annyi a baj, hogy ezt egy bizonyos, kiskorú réteg még „menőnek” is gondolhatja. A TikTokot, amelyen a legaktívabb a 12-15 éves korosztály, akik nem mellékesen Paul Street és Azahriah rajongótáborát is népes számban képzik, ellepték azok a videók, amelyben kiállnak az énekes mellett.

Valld be, azért lettél volna a lány helyében

- posztolta lelkesen az egyik fan.

 Természetesen, inkább "jópofa" mém lett a sztoriból:

@alinacska 
@dzsambo_zimmy 

Azonban olyan is akadt, akinek feltűnt, hogy Azahriah szinte tárgyként utalt a szerencsétlen rajongójára, aki már annak örült, hogy ránézett.

Egy kicsit tessék elgondolkodni azon, hogy tárgyként hivatkozol arra a lányra ("egyet", és nem "egyiküket"), és hogy neked nem nagy gond, sőt, már-már természetes, ha ezt a tárgyat azon nyomban szükségleteid kielégítésére használod

- írta az egyik hozzászóló.

Most a lány azt is elárulta, hogy apró ajándékot is kapott a zenésztől a légyott után, mikor már hazafelé készülődtek.

Elkísértük őket a kocsihoz, akkor kaptam Atitól egy gitárpengetőt plusz egy ölelést, és azt mondta, hogy vigyázzunk az úton.

A Noizz is arról számolt be, hogy a „lányok a rosszfiúkat szeretik: Azahriah népszerűsége kilőtt a toitoi-botrány után”.  Az Instagram-követői száma megnőtt, ráadásul a Sziget fesztiválon is fellép majd.  A magazin is meglepődve áll az előtt, hogy ilyen „trash” sztorival népszerűségre lehet szert tenni egy európai országban.

Közösségi média platformját egyébként ellepték azok a kommentek, amely szerint nem ő a hibás. Ismét, ez azért káros, hiszen ismételten a lányra vagy adott esetben nőre terhelődik a felelősség, mintha a férfi ösztönállat lenne és nem tudna ellenállni. Ebben a sztoriban ráadásul különösen kiemelendő, hogy, mint a kommentelő is felhívta erre a figyelmet, a fiatal, rajongó lányok alárendelt helyzetben vannak idoljuk előtt, aki, ha már visszaél nevével és helyzetével, legalább tegye azt méltósággal.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek