Starity

Disney-szereplők a mindennapi életben: egy tanár vicces fotókat szerkesztett róluk Photoshoppal

2022. június 28. 16:04   |   Szerző: Four

Egy tanár külön Instagram-oldalt szentelt annak, milyenek lennének a Disney-szereplők a mindennapi életben.

hirdetés

Meglepő dologra szánta el magát egy Samuel MB felhasználónevű általános iskolai tanár: Disney-karakterek képeit szerkeszti bele mindennapi helyzetekbe, és az oldalának követőtábora egyre csak nő. Görgess lejjeb, és nézd meg, melyik klasszikus Disney-mese főhősei kerültek vicces szituációba Samuel által!

 

 

A legnagyobb kihívás ezeknék a fotóknál, hogy megalkossam a megfelelő fényt és árnyékot a karakterek számára. Ha jól csinálod, úgy tűnik, mintha ott lennének veled a jelenetben. Nagyszerű dolog látni az emberek reakcióját, amikor posztolok egy fotót. Jó érzés látni, hogy valami, amit kreálok, ennyi embernek tetszik.

- nyilatkozta. 

 

 

Amikor az ötleteiről és az inspirációjáról kérdezték, Samuel így válaszolt:

A legelső dolog, amire szükség van, az egy jó fotóötlet. Néha van, hogy mindennapi dolgokat csinálok otthon, és hirtelen késztetést érzek arra, hogy készítsek egy fotót. Máskor van, hogy Disney-filmekből nyerek ötletet.

- mondta. 

 

 

Amikor már tudom, milyen képet akarok készíteni, a Photoshop segítségével történik a varázslat. Először megkeresem a képkockát a filmben, hogy megalkothassam a karaktereket. Aztán a kamerámat használom, és végül megérkeznek a karakterek a képre, a Photoshop segítségével.

- mesélte.

További képek ide kattintva láthatóak.

 

 

via BoredPanda

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek