Starity

Gyanúsan nagy a titkolózás Berki halála körül, pedig már van eredmény

2022. június 30. 14:02   |   Szerző: Glamster

Berki Krisztián, a 41 éves sztár, május 6-án hunyt el pesti otthonában. Testére kislánya talált rá. Azóta sem lehet tudni, mi okozta halálát.

hirdetés
Gyanúsan nagy a titkolózás Berki halála körül, pedig már van eredmény
Fotó: Facebook

Berki Krisztián, mint beszámoltunk róla, május 6-án, péntek éjszaka elhunyt. A médiaceleb holttestét a IX. kerületi lakásában találták meg. Az akkor megírt tragikus részlet szerint 9 éves kislánya, Nati vette észre, hogy édesapja nem lélegzik. Először azt hitte, hogy csak alszik, így betakargatta, majd reggel látta, hogy valami baj.

Berki Krisztián mindössze 41 éves, amikor váratlanul meghalt, két kislányt hagyva maga után. Előzetesen arról írtunk, hogy már hetekkel korábban ki kellett volna derülnie, hogy mi okozta Berki halálát, azonban máig hallgat róla a média.

A Blikk arról ír, Mazsi egy ideje már tisztában van a körülményekkel: bár nem beszél róla, pontosan tudja, mi okozta a volt Fradi-vezér halálát, hiszen a halotti jelentésből már kiderült. Ez azért is furcsa, hiszen az özvegy erősen tagadta a hivatalos eredmények előtt, hogy Berki halálát drogtúladagolás okozta volna, vagy köze lenne M. Richárd halálához, a Dózsa György úti gázolóhoz, aki közeli kapcsolatot ápolt Berkivel.

Talán nem véletlen a titkolózás, elképzelhető, hogy olyan részletek derültek ki, amelyek még tovább ronthatnák Berki büntetőfékezéssel megtépázott renoméját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek