Starity

Kim Kardashian szerint sosem volt arcfeltöltése, se szájfeltöltése

2022. július 08. 12:12   |   Szerző: Four

Az Allure magazinnal készült interjúban Kardashian arról mesélt, mit csináltatott meg magán.

hirdetés

Kim Kardashian nagy port kavart legutóbbi, az Allure magazinnal készült interjújával. A beszélgetés során az újságíró megkérdezte tőle többek között azt is, hogy milyen szépészeti beavatkozásokra mondott igent, Kardashian pedig így reagált a homlokára mutatva:

Csak egy kis botox. Sosem volt szempilla-hosszabbításom, sosem csináltattam semmit. Sosem volt arcfeltöltésem, se szájfeltöltésem. 

- jelentette ki a 41 éves híresség, aki mindezek ellenére bevallotta, hogy a megjelenése elképesztően fontos számára:

Odafigyelek rá. Tényleg, őszintén fontosnak tartom, hogy jól nézzek ki. Valószínűleg fontosabbnak tartom ezt, mint az emberek 90%-as ezen a bolygón. Nem könnyű, ha anyuka vagy és a nap végére elfáradsz, vagy iskolába jársz - és ezek mind én vagyok. Általában késő este csinálom a szépségápolási procedúráimat. Miután mindenki lefeküdt aludni, én lézeres kezelést csinálok. 

- jelentette ki Kim, aki a beszélgetés egy pontján azt is elárulta, ha tönkremenne a karrierje, akkor arckezelésekkel kapcsolatos vállalkozást alapítana.

 

 

Szintén ugyanebben az interjúban Kim kijelentette, hogy "megbékélt azzal, hogy nem tökéletes, mert az egészsége a legfontosabb":

Megbékéltem azzal, hogy nem vagyok tökéletes, pedig nem voltam mindig ilyen. Utálom a kezeimet - ráncosak és csúnyák. De annyi pelenkát cseréltem ezekkel a kezekkel, ölelgettem a babáimat ezekkel a kezekkel, szóval elfogadtam őket. Az, hogy idősebb lettem, nem azt jelenti, hogy nem törekszem a tökéletességre, hanem egyszerűen eljutottam arra a pontra, hogy az egészségem minden másnál fontosabb.

Kardashian azt a sokat emlegetett kérdést is megkapta újra, hogy mit szól azokhoz a lehetetlen elvárásokhoz, amelyeket ő és a családja idéz elő sok nőben:

Ha én meg tudom csinálni, akkor ez elérhető [mindenki számára]. Rengeteg féle szépségsztenderd van - Gwen Stefani, Jennifer Lopez, Marilyn Monroe. Amikor tinédzser voltam, a szőke, csontsovány lányok voltak divatban. Aztán megláttam Salma Hayeket, aki gyönyörű és sötétebb haja, bőre van, kerekededebb. Kicsit jobban hasonlított a Kardashianokra. Az én hozzáállásom sosem az volt, hogy meglátsz valakit a tévében vagy egy magazinban, kiválasztod és ő akarsz lenni. Mindig inkább: légy önmagad, találd meg a szépséget mindenben.

- mondta Kardashian, aki egy korábbi interjúban kijelentette, még az ürüléket is képes lenne megenni, ha ezzel megőrizhetné a fiatalságát.

 

 

Az Allure interjúja nagyon vegyes fogadtatást kapott a rajongók körében: rengeteg olyan komment érkezett a magazin Instagram-oldalára, amely szerint a cikk "tele van hazugságokkal". Sokan ellentmondást véltek felfedezni abban, hogy az említett magazin címlapján "a természetes szépség tudománya" jelmondat szerepel, mindemellett Kim látható a borítón.

"Elég ironikus jelmondat ez a természetes szépségről", A természetes szépség tudománya KK-vel a címlapon. Ez a nap oximoronja", "Végre bevallotta, hogy Botoxoltatott, de minden mást tagad lol"

- írták a kommentelők, illetve sokan arra is felvonták a szemöldöküket, hogy a cikk során elhangzik az a mondta, mely szerint "Kim maga építette fel a testét", vagy ahogy Kim nyilatkozott "mindenki számára elérhető" az, hogy olyan külsőre tegyen szert, mint az övé. 

A Kardashian-Jenner család szépséghez való hozzáállásáról már írtunk korábban: egy régebbi nyilatkozatban a család nem nagyon beszélt a plasztikai beavatkozásaikról és Photoshop-mániájukról, ám azt előszeretettel hangoztatták, hogy "az egészséges életmódot pártolják" és csupán testedzés által érték el a kívánt megjelenésüket. 

 

 

via New York Post

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek