Starity

Chris Evans minden erejével azon van, hogy barátnőt találjon magának

2022. július 18. 09:09   |   Szerző: Four

A színész bevallotta, hogy most már nagyon szívesen megállapodna egy hosszú kapcsolatban.

hirdetés

Chris Evans a hamarosan megjelenő A szürke ember című Netflixes filmben egy CIA-ügynököt alakít, aki megszállottan keresi célpontját, a Ryan Gosling által alakított Court Gentryt. 

A színészt ennek kapcsán kérdezték arról, volt-e már vele olyan, hogy valamit ennyire mániákusan kutatott - Evans pedig így válaszolt:

A válasz szerintem az, hogy talán partnert keresek ennyire komolyan, tudjátok, valaki olyat, akivel együtt is fogok élni. Úgy értem, a helyzet az, hogy szeretem azt, amit csinálok. Nagyszerű, mindenemet beleadom. De ez a szakma tele van kétségekkel, tétovázással és újratervezéssel annak kapcsán, hogy próbálod megtalálni azt, akinek tényleg őszintén magadat adhatod. Talán ez arról szól, hogy próbálsz valaki olyat találni, akivel leélheted az életed. 

- nyilatkozta. 

A színész 2017-től 2018-ig járt együtt Jenny Slate-tel, de hírbe hozták Jessica Biellel, Minka Kellyvel, Selena Gomezzel és Lily Jamesszel is. Egy biztos: Lizzo kérdés nélkül igent mondana a színésznek, hiszen többször is beszélt már arról, hogy mennyire bejön neki a sztár. 

 

 

via Page Six 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek