Starity

Kiderült, miért dolgozik szállodában Armie Hammer

2022. július 18. 13:01   |   Szerző: Four

A hírességről kiderült, hogy feladta korábbi szakmáját és most egy szállodában dolgozik.

hirdetés

Korábban írtunk róla, hogy Armie Hammer nagy valószínűséggel egy szállodában dolgozik a Kajmán-szigeteken, és teljesen szakított korábbi szakmájával. Hammerről akkor még nem lehetett biztosan tudni, hogy tényleg véget vetett-e színészi karrierjének - most azonban kiderült, mi az oka a dolognak: kizárták a családi vagyonból.

Armie-t ugyanis már nem támogatja olajmágnás családja, és egy centet sem kap tőlük. (A Hammer International Foundation és az Armand Hammer Foundation illetve minden más családi egyesület vezetője egyébként jelenleg Armie édesapja, Michael.)

Emellett a botrányai miatt nagyon hamar elpártolt tőle az összes támogatója, elesett a legtöbb filmszerepétől vagy ő adta fel a folyamatban lévő munkáit. Így aztán lakóhelyén vállalt állást, hiszen támogatni szeretné családját. 

A hírességgel kapcsolatban ügyvédje úgy nyilatkozott, sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudja, az Armie-ról érkező híreket, mert Hammer nem nyilatkozott róluk. Emellett kellemetlennek tartja, hogy Hollywoodban azért cikizik a sztárt, mert civil munkát vállalt.

Fotó:hu.depositphotos.com/home.html"> hu.depositphotos.com

via Page Six 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek