Starity

Megjelent Beyoncé új albuma, a Renaissance!

2022. július 29. 07:07   |   Szerző: Four

Hosszú idő után az énekesnő újra alkotott, elkészült várva várt új albuma.

hirdetés

Megérkezett Beyoncé Renaissance című albuma! Az énekesnő korábban már beharangozta, hogy július végén fognak megjelenni új dalai, amelyeket elmondása szerint a koronavírus okozta karentén ihletett. 

A Renaissance mint ahogy azt korábban is mondta Bey, egy háromrészes projekt első fejezete, és 16 dalt tartalmaz. 

Habár Beyoncé híres arról, hogy nagyon védi készülő zenei projektjeit, pár nappal az album megjelenése előtt mégis kiszivárogtak az új dalok. Az énekesnő azonban bízhatott hűséges rajongóiban, mert a legtöbben inkább jelentették a kérdéses zenéket bemutató oldalakat, és nem hallgatták meg számokat. 

Bey ezt egy posztban nemrég meg is köszönte:

Szóval az album kiszivárgott, de ti valóban megvártátok a hivatalos debütálását, hogy együtt élvezhessétek. Még sosem láttam ilyesmit. Nem tudom eléggé megköszönni nektek a szeretetet és védelmet. Értékelem, hogy felhívtátok azokra a figyelmet, akik egy kicsit előbb akartak besurranni a buliba. Ez a világot jelenti nekem. Köszönettel tartozom a megingathatatlan támogatásotokért. Köszönöm, hogy türelmesek voltatok. Most pedig időt fogunk szánni arra, hogy kiélvezhessük a zenét. Továbbra is mindent beleadok és a legjobb tudásom szerint fogok örömet okozni nektek. Mély szeretettel

- hálálkodott rajongóinak. 

A People magazin szerint ellenétben az énekesnő legutóbbi, 2016-os Lemonade című albumával, a Renaissance nem annyira személyes, inkább könnyedebb hangvételű, partira alkalmasabb dalokat tartalmaz.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek