Starity

Újabb esküvőt akar Jennifer Lopez és Ben Affleck

2022. augusztus 01. 14:02   |   Szerző: Four

A két híresség egyszer már örök hűséget fogadott egymásnak, de most nagyobb partit akarnak.

hirdetés

 J.Lo és Ben Affleck nem áll meg egy esküvőnél! A két híresség nemrég Las Vegasba utazott, ahol két gyermekük társaságában örök hűséget fogadtak egymásnak - most azonban egy olyan lagzit is szeretnének csapni, ahová minden barátjukat és családtagjukat meghívják. 

A Page Six információi szerint Affleck georgiai birtokán, Riceboróban lesz az esemény, amelynek megszervezésére Hollywood egyik neves szakemberét, Colin Cowie-t kérték fel.

A férfi többek között Oprah Winfrey, Kim Kardashian, Jerry Seinfeld, Michael Jordan és Nicole Kidman számára is szervezett már partit, és igencsak bele kell nyúlnia a zsebébe annak, aki őt szeretné: Cowie weboldala szerint 25 ezer - de akár 25 millió dolláros költségvetésű ünnepet is szervez a csapatával.

A Page Six informátora szerint akár több napig is tarthat Lopez és Affleck szervezés alatt álló lagzija, és a közeli St. Simons-szigeten is leheteséges, hogy partizni fognak, a hely ugyanis híres a luxusszállodáiról és gyönyörű világítótornyáról. 

A vendéglistán többek között Casey Affleck, Matt Damon, Jimmy Kimmel és Lopez egyik kollégája, Drea de Matteo is szerepel.

A két híresség párizsi nászútjára egyébként már mindkettejük gyerekei elkísérték őket, itt ünnepelte Lopez az 53. születésnapját is. 

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek