Starity

Kiderült, miért szakított Kim Kardashian és Pete Davidson

2022. augusztus 08. 12:12   |   Szerző: Four

A reality-sztár és a humorista már nem alkot egy párt pedig sokáig odavoltak egymásért.

hirdetés

Korábban írtunk róla, hogy véget ért Kim Kardashian és Pete Davidson románca. Bár a két hírességről folyamatosan érkeztek a pletykák, hogy már a házasság is szerepel a terveik között - úgy tűnik, valami mégsem működött köztük. 

A szakítást követően sokan a távkapcsolatot okolták, de most a Page Six informátora elárulta, mi történt valójában:

Pete 28 éves, Kim pedig 41 - nagyon máshol tartanak jelenleg az életükben. Pete nagyon spontán, impulzív, azt szeretné, hogy Kim repüljön el New Yorkba vagy bárhová egy füttyentésre. De Kimnek négy gyereke van, és ez nem olyan könnyű. A gyerekeire kell fókuszálnia.

- jelentette ki az illető, aki hozzátette, hogy Kim "teljesen belefáradt a kapcsolatba és más dolgokba, amik most az életében zajlanak".

Meglepő módon állítólag Kanye West is a szakítás egyik oka volt, pedig egy ideje úgy tűnt, megbékélt a két híresség kapcsolatával.

Amikor Kim valaki mással van, Kanye a gyerekek kapcsán problémákat okozhat. Megpróbálja az "oszd meg és uralkodj" taktikát. Nem tud leállni. Kim nagyon elszánt anyuka, és mindig a gyerekei lesznek az elsők. Harmóniát szeretne az otthonában és az életében.

- mondta a forrás.

Kardashian és Davidson 9 hónapig volt együtt, a humoristát pedig már Kim négy gyermeke is megismerte és nagyon megszerette.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek