Starity

7 celeb, akivel nemrég kellemetlen, megosztó dolog történt

2022. augusztus 08. 20:08   |   Szerző: Four

Ordítozó Travis Scott, JoJo Siwa botránya és Addison Rae igencsak megosztó bikinije is felkerült a listára.

hirdetés

A BuzzFeed nemrég összeállított egy listát azokról a celebekről, akik az utóbbi időben pórul jártak: valamilyen botrány robbant ki esetükben, kellemetlen helyzetbe kerültek vagy olyat tettek, amely sokak szerint felháborító. És úgy tűnik sokuk menedzsmentjének nem egyszerű ez az időszak, mert akadt bőven a fent említettekből. 

 

1. Kylie Jennert sokan azért támadták, mert hajháló, maszk és kesztyű nélkül jelent meg szépségápolási termékeinek laborjában

 

 

Kevin James Bennett Emmy-díjas sminkmester is kiakadt Jennerre és hosszú posztban kritizálta őt. Kylie válaszképp kijelentette, a felvételek "egy apró személyes térben készültek", ahol csak ő szokta próbálgatni az árnyalatokat, a tömeggyártást máshol végzik.

 

2. James Franco fogja alakítani Fidel Castrót, sokaknak pedig nem tetszett a készítők választása

 

 

John Leguizamo színész Instagramon kijelentette: "Hogy lehet az, hogy ez még mindig így van? Hollywood kizárt bennünket, és ugyanakkor ellopja a narratívánkat?"

- mondta.

 

3. Kevin Federline interjúban árulta el, hogy Britney Spearsszel közös gyermekei nem akarnak találkozni az énekesnővel. A dologról hosszabban itt írtunk. 

 

 

 

4. Kim Kardashian és Pete Davidson szakításának híre egyesek szerint azért most jelent meg, hogy a Kardashian család eltussolja Khloe és Tristan újabb botrányát

 

 

 

5. Addison Rae bikinijén vallási témájú szöveg volt olvasható, ez pedig nyilvánvalóan elég nagy felháborodást keltett

 

 

Több kommentelő is tiszteletlennek és otrombának nevezte Rae fotóját, aki rövidesen törölte a róla készült képet.

 

6. Miután JoJo Siwa és Candace Cameron között már egy ideje megy az adok-kapok (JoJo elmondása szerint Candace elküldte őt, amikor régebben közös fotót akart vele, ezzel pedig elnyerte nála a "legudvariatlanabb celeb" címet), most JoJo édesanyja is beszállt a vitába és videót posztolt a saját verziójáról

 

 

 

7. Kylie Jenner ismét sok kritikát kapott, miután kirakta, hogyan őrjöng egy koncert után Travis Scott (az Astroworld-tragédia után ez különösen sokaknak szemet szúrt)

 

8. Lady Gagát megdobták egy tárggyal legutóbbi fellépésén

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek