Starity

Egy héttel az autóbalesete után elhunyt Anne Heche

2022. augusztus 12. 22:10   |   Szerző: Freeze

Az 53 éves amerikai színésznő nem tért magához az augusztus 5-i autóbaleset után, a mai napon lekapcsolták az életfenntartó gépekről.

hirdetés
Egy héttel az autóbalesete után elhunyt Anne Heche
Fotó: hu.depositphotos.com

A halálhírt családja erősítette meg a TMZ-nek, miután korábban már bejelentették, hogy Anne Heche olyan súlyos agysérülést szenvedett az autóbalesete során, hogy gyakorlatilag már csak a gépek tartják technikailag életben. Már akkor meghozták a nehéz döntést a lekapcsoltatásról, amelyre most került sor.

A család a közleményében így fogalmazott:

Elveszítettünk egy ragyogó fényt, egy kedves és vidám lelket, egy szerető édesanyát és egy hűséges barátot. Anne nagyon fog hiányozni, de gyönyörű fiai, ikonikus munkássága és szenvedélyes kiállása révén tovább él. Bátorsága, hogy mindig kiállt az igazsága mellett, terjesztve a szeretet és elfogadás üzenetét, továbbra is maradandó hatással lesz.

Anne a középiskola befejezése után rögtön az Another World című TV-sorozat szereplője lett, ahol 1987-1992 között volt látható. Karrirje során olyan sikerfilmekben szerepelt, mint a Huckleberry Finn kalandjai, a Tudom mit tettél tavaly nyáron, a Sors kegyeltje, a Fedőneve: Donnie Brasco, A Psycho vagy a Hat nap, hét éjszaka, melyben Harrison Ford volt színésztársa. Következő sorozata The Brave címmel, 2017-ban került bemutatásra, majd 2018-ban epizódszerepet kapott a Bünös Chicago című sorozatban is.

Első rendezése 2000-ben került bemutatásra, Ha a falak beszélni tudnának 2. címmel, melynek forgatókönyvét is ő jegyzi. 2001-ben könyvet írt Call Me Crazy címmel. Legnagyobb sikerét a Férfi fán terem című sorzatban érte el, mely 2006-2008 között volt látható.

Leginkább a magánéletével kapcsolatban lett felkapott, amikor biszexuálisként coming outolt és az amerikai médiasztárral, Ellen DeGeneresszel jött össze. 1997-től 2000-ig jártak, majd 2001-ben házasságot kötött Coleman Lafoonnal, akitől megszületett első gyermeke, Homer. Később elvált, majd James Tuppertől született meg második gyermeke.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

halál elhunyt gyász
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek