Starity

Harry Styles egy ideig nem tér vissza a Marvelhez

2022. augusztus 23. 13:01   |   Szerző: SzilviD

Az énekes egyre nagyobb filmszerepeket tudhat maga mögött, de egyelőre nem tervez többet készíteni, beleértve az MCU-t is.

hirdetés
Harry Styles egy ideig nem tér vissza a Marvelhez
Fotó: hu.depositphotos.com

Harry Styles feltűnt az Örökkévalók stáblista utáni jelenetében Eros/Starfox szerepében, és bár Kevin Feige, a Marvel feje világossá tette, hogy Thanos testvére visszatér, Styles még egy darabig nem tervezi újra felvenni a jelmezt.

A One Direction egykori énekese szerepel a Nincs baj, drágám című filmben, aminek a premierje szeptemberben lesz, valamint a My Policemanben októberben. Az utóbbi időben sokat forgatott, de most a zenére szeretne koncentrálni, nem tervez „teljes munkaidőben” színésznek állni. A közeljövőben a Love on Tour világkörüli turnéjára fog összpontosítani, ami azt jelenti, hogy nem tér vissza az MCU-hoz egyhamar.

Nem hiszem, hogy egy darabig filmet csinálnék. Szerintem megint eljön majd az idő, amikor vágyom rá, de amikor zenét csinálsz, akkor valami történik. Nagyon kreatív érzés, és táplálja a dolgokat. A színészet nagy része semmittevés, várakozás. Ami, ha ez a legrosszabb része, akkor elég jó munka. De én ezt a részét nem találom annyira kielégítőnek. Szeretem adott pillanatban csinálni, de nem hiszem, hogy sokat fogok vállalni

– nyilatkozta.

A Marvel tervei szerint Eros visszatérése valószínűleg az Örökkévalók folytatásában lenne esedékes, ami nem a közeljövőben fog megtörténni, így Styles tervei nem okozhattak nagyobb fennakadást a stúdiónál.

via Movieweb

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek