Starity

Kulcsár Edina ismét babát vár

2022. augusztus 23. 14:02   |   Szerző: Alysia

Kulcsár Edina és G.w.M nyolc hónapja alkotnak egy párt, és úgy tűnik elérkezett az ideje, hogy családot alapítsanak, ugyanis Edina babát vár.

hirdetés

Kulcsár Edina a Dancing with the Stars egyik táncpróbáján lett rosszul, majd orvoshoz fordult, ahol kiderült, hogy várandós – tudta meg a Blikk. Mint az kiderült, amikor júliusban bejelentették a Dancing with the Stars versenyzőit, Edina még nem tudta, hogy babát vár. Ma délben pedig kiderült az is, hogy ki veszi át a helyét a műsorban, ugyanis várandóssága miatt nem tudja vállalni a felkészülést.

A sztárpár korábban nem tett közzé semmilyen babahírre utaló posztot, azonban Edina egy órával ezelőtt megerősítette a hírt Instagram-oldalán:

A hír igaz! Kisbabát várunk.
Nem szerettük volna még nagydobra verni az örömünket, mert nagyon az elején vagyunk még, de a Dancing with the stars miatt, muszáj volt napvilágra hozni a várandósságom, hiszen így nem folytatom a felkészülést. Egy picit sajnálom, hogy nem tudok részt venni ebben a csodás produkcióban, de semmi nem lehet fontosabb most annál, hogy a lehető legjobban óvjam magam/magunk.

– írta Edina a megosztott közös fotóhoz.

Fotó: Instagram/Kulcsár Edina

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek