Starity

Egy kutya okozhatta Sylvester Stallone és Jennifer Flavin válását

2022. augusztus 25. 08:08   |   Szerző: Four

A színész és felesége 25 év házasság után válnak, állítólag az egyik oka a döntésnek egy kutya volt.

hirdetés

Nemrég írtuk meg, hogy Sylvester Stallone és Jennifer Flavin 25 év után válik - legalábbis Jennifer többek között a vagyonuk elherdálására hivatkozva adta be a válókeresetet. 

A TMZ információi szerint azonban egy kutya volt az, amely kirobbantott a két fél között egy hatalmas veszekedést. 

Stallone állítólag nagyon szeretett volna egy rottweilert "a családja védelme érdekében", Jennifer azonban nem igazán volt oda az öltetért, és nem is volt hajlandó megváltoztatni a véleményét. Kompromisszum helyett mindketten ragaszkodtak az álláspontjukhoz, és a vita nagyon elmérgesedett. Végül olyan, a házasságukkal kapcsolatos problémák is előjöttek, amelyek válóoknak bizonyultak, legalábbis Jennifer szerint biztosan. 

Úgy tűnik azonban, hogy Stallone nyert a kutyakérdésben, mert nemrég beszerzett egy rottweilert, akit Dwightnak nevezett el. 

Emellett ott van Sylvester másik kutyája, a bullmasztiff Butkus, akinek fotóját nemrég magára tetoválttatta azzal a céllal, hogy eltakarjon egy, a felesége arcáról készült tetoválást a testén.

Szeretem a családomat. Baráti módon, privátan kezeljük a személyes problémáinkat.

- jelenetette ki Stallone a Page Sixnek. 

Stallone 1997-ben vette feleségül Flavint, három gyerekük van, a 25 éves Sophia, a 24 éves Sistine és a 20 éves Scarlet.

Stallone 1974 és 1985 között Sasha Czack, 1985 és 1987 között pedig Brigitte Nielsen férje volt. Czackkal közösen két gyermeke született, a most 43 éves Seargeoh és Sage, aki 36 éves korában elhunyt szívrohamban.

Fotó:hu.depositphotos.com/home.html" target="_blank"> hu.depositphotos.com

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

válás kutya vita ex
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek