Starity

Damu Roland szabadlábon védekezhet

2010. november 30. 08:08   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Fővárosi Bíróság 10 nap előzetes letartóztatás után szabadlábra helyezte a Jóban Rosszban botrányhősét. A nyomozás tovább folytatódik.

hirdetés
Damu Roland szabadlábon védekezhet

A Fővárosi Bíróság szabadlábra helyezte Damu Rolandot. A sztár ügyvédje, Szigethy György a következőt nyilatkozta: „A Fővárosi Bíróság elfogadta a fellebbezésemet, és szabadlábra helyezte Damu Rolandot, mivel egyetértettek azzal a fellebbezési érveléssel, hogy nincs lehetősége meghiúsítani az eljárását. A nyomozás folytatódik tovább, bízom benne, hogy Damu Roland ártatlansága ki fog derülni.”

A nemi erőszakkal vádolt színész ügyében másodfokú jogerős döntés született, ezért szabadlábon védekezhet tovább. Arra a kérdésre, hogy az érintett felek találkozhatnak-e egymással a híresség ügyvédje ezt válaszolta: „Nem tanácsoltam Damu Rolandnak, hogy felvegye a kapcsolatot Palácsik Tímeával, de szabad ember.” Az ügyvéd ezt is hozzátette: „A rendőrség nyomoz, szakértőket rendel ki, tanúkat hallgatnak ki, zajlik az eljárás annak rendje és módja szerint.”

A Jóban Rosszban sztárját egykori menyasszonya, Palácsik Tímea azzal vádolja, hogy megerőszakolta és bántalmazta őt. A sztár tagadta a vádakat vallomásában, és hazugságvizsgálatot kért. A szakértői vélemény szerint nem találtak nemi erőszakra utaló jeleket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek