Starity

Stranger Things: Maya Hawke benne lenne egy Robin+Steve spinoffban

2022. szeptember 14. 23:11   |   Szerző: Four

A sorozat egyik sztárja bevallotta, szívesen szerepelne egy folytatásban Joe Keeryvel.

hirdetés

Habár a Stranger Things a soron következő ötödik évad után végleg befejeződik - azért a Robint alakító Maya Hawke bízik abban, hogy egy esetleges spinoff segítségével az ő karakterének története tovább folytatódik. 

A színésznő azt is kijelentette, mindent megadna azért, hogy a Steve-et alakító Joe Keeryvel együtt szerepelhessen a lehetséges folytatásban:

Általában nem igazán javasolnám a folytatást, de ha Joe Keeryvel együtt szerepelhetnék benne, akkor azért bármit megtennék. Joe olyan vicces, csodálatos és okos, és nagyszerűen húzza meg a határokat. Tökéletes munkatárs, és bármilyen produkciót szívesen elvállalnék vele.

A színésznő hozzátette, hogy szívesen venné, ha a karaktere meghalna a Stranger Things ötödik évadában:

Mivel ez az utolsó évad, a szereplők közül sokan meg fognak halni valószínűleg. Én is szívesen meghalnék, lehetne egy hős pillanatom. Szeretnék tisztességgel meghalni, mint ahogy bármelyik színész kívánná. De szeretem, hogy a Duffer Brothers ennyire imádja a szereplőgárdáját. Számomra és mások számára is azért olyan csodaszép a forgatókönyvük, mert beleszeretnek a színészeikbe és a karaktereikbe és nem akarják megölni őket. Szerintem ez egy csodálatos tulajdonság és nem kívánnám, hogy másképp legyen.

- mondta. 

 

 

via Variety

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek