Starity

A Stranger Things készítői nem akarnak új karaktereket az 5. évadba

2022. augusztus 14. 19:07   |   Szerző: Four

A Duffer Brothers elárulta, már megvannak a terveik a sorozat záróévadát illetően.

hirdetés
A Stranger Things készítői nem akarnak új karaktereket az 5. évadba
Fotó: strangerthingstv/Instagram

Matt és Ross Duffer, a Stranger Things alkotói az Indiewire interjújában árulták el, hogy nem szeretnének új karaktereket behozni az ötödik és egyben utolsó évadot illetően. A Duffer testvérek szerint ugyanis ez elvonná a figyelmet az eredeti karakterekről, márpedig az utolsó évadban mindenképpen rájuk szeretnének koncentrálni. 

Megpróbálunk nagyon ellenállni, és nem behozni új karaktereket az ötödik évadba. Azt hiszem, ez azért van, hogy az eredeti szereplőkre koncentrálhassunk.

- mondta Matt.

Ross hozzátette, hogy bár az új szereplők adhatnak egy löketet a történetnek, sok aggódással és izgalommal járnak együtt:

Valahányszor bemutatunk egy új karaktert, biztosak akarunk lenni benne, hogy szerves részei lesznek a történetnek. Nagyszerű csapatnyi karakterünk és színészeink vannak, és minden pillanat, amelyet új karakterrel töltünk, időt vesz el a másik színészektől.

- mondta. 

A negyedik évad egyik hatalmas felfedezettje lett az Eddie-t alakító Joseph Quinn, akiből közönségkedvenc lett, sőt, még Doja Cat szívét is annyira megdobogtatta, hogy kisebb vitába keveredett a Willt alakító Noah Schnapp-pel.

Noah Schnapp egyébként a Varietynek korábban úgy nyilatkozott, a Duffer testvérek az utolsó évadot Will karaktere köré szeretnék építeni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek