Starity

Gigi Hadid jóban van Leonardo DiCaprio 6 exével is

2022. szeptember 18. 21:09   |   Szerző: Four

A színész jellemzően fiatal modellekkel jár, közülük hattal is jóban van Gigi Hadid.

hirdetés

Úgy tűnik, egyre fogynak Leonardo DiCaprio lehetőségei: a színész, aki a '90-es évek óta szinte csak híres hollywoodi modellekkel randizik (ide kattintva láthatod, kikkel járt eddig), lassan eljut oda, hogy minden exe ismeri egymást.

Legújabb kiszemeltje, Gigi Hadid esetében ez elég jól látszik: a modell Leo hat exével is jóban van, és legalább kettejükkel elég szoros barátságot kötött. Gisele Bündchen, Blake Lively, Erin Heatherton, Toni Garrn, Kelly Rohrbach és Nina Agdal mind Gigi barátnői. 

A fent említett modellekkel a színész 1999 és 2017 között randizott, és sokukkal állítólag elég hirtelen, fájdalmas módon szakított.

 Leonardo elég szűk körből válogat, és nemrég elért arra a pontra, hogy minden modell ismeri őt, és minden modell randizott már vele. Azt kell mondanom, a helyzet nem válik az előnyére.

- mesélte a Daily Mail egyik informátora. 

A dolog érdekessége, hogy Gigi például igazán szoros barátságot ápol a most ismét várandós Blake Lively-val (aki egy kicsit kakukktojás is a listában, hiszen ő színésznő): 2014-ben találkoztak össze, és azóta rendszeresen együtt járnak divatbemutatókra, koncertekre, és vacsorákra - illetve közös barátnőjük Taylor Swift. Blake állítólag még gyereknevelési tanácsokat is szokott adni Giginek. 

Blake és DiCaprio 2010 májusa és 2011 októbere között alkotott egy párt, és A nagy Gatsby című film kapcsán találkoztak - egy ideig úgy volt, hogy Blake is szerepet kap a produkcióban, ám végül nem csak a munkától, hanem szerelmétől is búcsúznia kellett: Leonardo akkor búcsúzott el tőle végleg, amikor Blake meglátogatta őt A nagy Gatsby forgatásán Ausztráliában, és a hírek szerint a színész olyan hirtelen szakított vele, hogy Blake utána sokáig nem tette túl magát a dolgon.

Egyesek szerint azonban Gigi nem a modell barátnőitől vár megerősítést Leóval való románcában: édesanyja, Yolanda kulcsfontosságú szerepet játszik az életében, és nagyon fontos neki, hogy az asszony mit gondol a kapcsolatairól. (Zayn Malikkal azt követően ért véget a kapcsolata, hogy a zenész nagyon csúnyán összeszólalkozott az édesanyjával, és tettlegességig fajult a dolog.)

Így tehát valószínűleg már csak Yolanda áldására van szüksége Giginek - az édesapja, Mohamed ugyanis nemrég úgy nyilatkozott, kedveli DiCapriót.

Embed from Getty Images

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek