Starity

Ez történhetett Zayn Malik és Yolanda Hadid csúnya vitája során

2021. október 29. 16:04   |   Szerző: Four

A zenész és Gigi Hadid anyja csúnya szóváltásba keveredett, botrány lett belőle.

hirdetés

Zayn Malik és Yolanda Hadid körül csak tovább gyűrűzik a botrány miután kiderült, hogy Malik és anyósa nagyon csúnyán összeszólalkozott. 

Yolanda elmondása szerint Zayn meg is ütötte őt, a zenész viszont korábban azt mondta, nem igazak a vádak. Most azonban úgy tűnik, valóban rendőrségi ügy lett a dologból, és többrendbeli zaklatás miatt vádat emeltek Zayn ellen. 

A Page Six információi szerint Malik a Gigivel közös pennsylvaniai házukban tartózkodott, amikor kirobbant a veszekedés, melynek során állítólag "kib***ott holland k***ának" nevezte Yolandát, és kijelentette, hogy "maradjon távol a lányától". Malik állítólag többek között a spermájáról is szót ejtett a vita során, majd a dokumentumok szerint megragadta és nekilökte az asszonyt egy komódnak. 

Ezek után Malik álltólag Gigire is rákiabált, hogy "növesszen magának golyókat és védje meg a partnerét az anyjától a ki***ott házukban".

Ezt követően pedig majdnem verekedésbe keveredett egy biztonsági emberrel majd rákiabált, hogy "tűnjön el a házából".

Zayn ennek fényéban összesen 360 nap próbaidőt kapott, egy dühkezelési tanfolyamot is el kell végeznie, illetve egy családon belüli erőszakot felülvizsgáló programon is részt kell vennie és nem léphet kapcsolatba Yolandával vagy a biztonsági emberrel.

Malik már korábban reagált az eseményekre, a nyilatkozatai ide kattintva olvashatók el.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek