Starity

Hayden Panettiere szerint élete legfájdalmasabb döntése volt, hogy lemondott kislányáról

2022. szeptember 27. 17:05   |   Szerző: Four

A színésznőnek van egy közös, hétéves kislánya Vlagyimir Klicskóval, Kaya.

hirdetés

Hayden Panettiere Jada Pinkett Smith műsorában mesélt arról, ő hogyan élte meg azt az időszakot, amikor lemondott a gyermekfelügyeleti jogokról: a színésznő hétéves kislányát, Kayát ugyanis Panettiere exe, Vlagyimir Klicsko neveli Hayden függőségi problémáinak következtében.

Hayden szerint azért is volt nehéz számára a döntés, mert előtte nem egyeztettek a lehetőségeiről:

Nem zajlott köztünk párbeszéd. Ha [Kilcsko] odajött volna hozzám és azt mondta volna, hogy "a problémáid miatt, és amiatt, ahogy most érzed magad, a küzdelmeid miatt jó lenne Kayának, ha velem lenne egy ideig" - ha lett volna erről párbeszéd, akkor igent mondtam volna, mert logikus, értem, és eljövök meglátogatni. 

- mondta. 

Nagyon szomorú volt az egész amiatt, ahogy történt. Úgy értem, a legrosszabb dolog volt aláírni azokat a papírokat, összetört a szívem, hogy ezt meg kellett tennem. (...) Úgy volt, hogy odafigyelek magamra, meggyógyulok, és ha jobban leszek, változnak a dolgok, és Kaya eljöhet hozzám, vele lehetek, de ez nem történt meg.

- mesélte a színésznő aki úgy tűnik, most tényleg szakított bántalmazó szerelmével, akivel rendszeresen botrányokba keveredett.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek