Starity

Ajjaj! Válóperes ügyvédet fogadott Gisele Bündchen és Tom Brady

2022. október 04. 20:08   |   Szerző: Four

A modell és sportoló férje között már egy ideje komoly feszültségek vannak, lehetséges, hogy válás lesz a vége.

hirdetés
Ajjaj! Válóperes ügyvédet fogadott Gisele Bündchen és Tom Brady
Fotó: giselebündchen/Instagram

Úgy tűnik, Gisele Bündchen és Tom Brady házassága tényleg komoly bajban van. Mint ahogy korábban írtuk, a modell és a sportoló között komoly feszültséget okozott, Brady visszamondta a nyugdíjba vonulását és a Tampa Bay Buccaneers játékosaként újra pályára lépett. Gisele állítólag úgy tervezte, hogy férje visszavonulását követően ő fog munkába állni, miután az utóbbi tíz évben a gyerekekre vigyázott.

Habár ismerőseik szerint többször is volt már ilyen a házaspár esetében és mindig kibékültek - most nagy valószínűséggel nem ez lesz a helyzet. 

A Page Six információi szerint ugyanis mindketten válóperes ügyvédet fogadtak, és jelenleg azon egyezkednek, hogyan különítsék el közös vagyonukat. 

Sosem gondoltam volna, hogy ez a veszekedés lesz a végük, de úgy tűnik mégis. Szerintem nincs visszaút. Mindkettejüknek vannak ügyvédeik, és most azt vizsgálják, mit von maga után a szakításuk, ki mit kap meg.

- jelentette ki a forrás.

És van is miről egyezkedniük: a Forbes szerint ugyanis Brady a világ kilencedik legjobban fizetett sportolója, illetve számos millió dolláros értékű ingatlan kötődik a házaspár nevéhez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek