Starity

Emily Ratajkowski dobta Brad Pittet

2022. október 31. 12:12   |   Szerző: SzilviD

Mindenki arról beszélt, hogy Emily Ratajkowski Brad Pittel randizik, a kapcsolatnak azonban úgy tűnik, hogy vége, méghozzá a nő tette ki a színész szűrét.

hirdetés
Emily Ratajkowski dobta Brad Pittet
Fotó: hu.depositphotos.com

Korábban mi is írtunk róla, hogy Emily Ratajkowski Brad Pittel randizott. Legutóbb azonban New Yorkban már mással látták csókolózni. Kiderült, hogy az illető Orazio Rispo, DJ.

Most pedig egy forrás felfedte, hogy a románcnak Pittel Ratajkowski vetett véget. Hozzátette, hogy a férfi nem szokott hozzá, hogy ő legyen az, akit kidobnak, ehelyett mindig könnyű volt udvarolni, és megkapta azt a nőt, aki érdekelte.

[Brad Pitt] nem szokott hozzá, hogy kidobják vagy lejáratják, de ez a történtek komor valósága

– mondta a bennfentes.

Mindenkinek azt mondta, milyen hihetetlen Emily Ratajkowski, hogy látta a hosszú távú potenciált, és alig várja, hogy több időt tölthessenek együtt és jobban megismerje őt. Erre megjelent egy másik pasival, és úgy tűnik, nem érdekli Brad, ami egy igazi pofon és hatalmas csapás volt az egójának.

A forrás szerint a szakítással Pitt végre komolyabban tud koncentrálni a küzdelemre a gyerekeiért, akiket Angelina Jolie el akar szakítani tőle.

Valamint hozzátette, hogy Ratajkowski "sokkal dögösebbnek találja ezt a srácot, mint Brad Pittet, és sokkal kevesebb terhet cipel".

via Koimoi

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek